nieuws

Hartje officieel leverancier Union

algemeen

Hartje officieel leverancier Union

ZUTPHEN – Voor seizoen 2009 is Hartje de officiële leverancier van Union fietsen geworden. Na een succesvolle introductie van Union-fietsen in Duitsland in 2008, wordt voor 2009 een uitgebreid eigen programma aangeboden voor de Nederlandse vakhandel.

ZUTPHEN – Voor seizoen 2009 is Hartje de officiële leverancier van Union fietsen geworden. Na een succesvolle introductie van Union-fietsen in Duitsland in 2008, wordt voor 2009 een uitgebreid eigen programma aangeboden voor de Nederlandse vakhandel.

Fietsplus was tot vorig jaar leverancier van Union. Dutch Bicycle Group (DBG), de fabrikant van Union-fietsen, heeft dat contract beëindigd en gekozen voor een nieuwe distributeur voor de vakhandel. Voor het huidige seizoen leverde Hartje al Union-fietsen aan de Duitse vakhandel.

Eigen programma
Union-fietsen worden ook bij de Halfords-winkels verkocht. Hartje heeft in samenwerking met DBG voor de vakhandel een eigen programma ontwikkeld met eigen specificaties. Ook de modelnamen verschillen van die bij de Halfords. Het Hartje-programma bestaat uit een moederfiets, lage instapfiets, stadsfietsen met Nexus 3, Nexus 7, Nexus 8 en diverse derailleurfietsen. Ook wordt een serie oma- en opa-fietsen gepresenteerd in diverse uitvoeringen. Een e-bike behoort ook tot het programma.

Verkoopleider Jurgen Kruitbosch van Hartje: “Union is en blijft een bekende naam voor de consument. Die is geïnteresseerd in een merk met een goed imago. Bovendien hebben we het voordeel van de wisselwerking tussen de Duitse en Nederlandse collectie. Bijvoorbeeld de typisch Nederlandse rollerbrake die ook in Duitsland wordt verkocht en de terugtraprem hier.”

Op de Bike MOTION Benelux wordt de nieuwe Union-collectie gepresenteerd.

Reageer op dit artikel