nieuws

Gazelle MPB’s naar huis

algemeen

Gazelle MPB’s naar huis

DIEREN – Met een fietstochtje in de buurt van het Vogelnest neemt Thea Limbach, chef de mission van de Nederlandse Paralympische ploeg, afscheid van Beijing. Het Nederlandse team en haar begeleiders konden in het Olympisch dorp gebruik maken van Gazelle MPB’s in de NOC*NSF kleuren. De fietsen worden nu ingezet voor de bezoekers en personeel van het National Sportcentrum Papendal in Arnhem.

DIEREN – Met een fietstochtje in de buurt van het Vogelnest neemt Thea Limbach, chef de mission van de Nederlandse Paralympische ploeg, afscheid van Beijing. Het Nederlandse team en haar begeleiders konden in het Olympisch dorp gebruik maken van Gazelle MPB’s in de NOC*NSF kleuren. De fietsen worden nu ingezet voor de bezoekers en personeel van het National Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Chef de Mission Thea Limbach kijkt terug op geslaagde spelen. De gehandicapte sporters veroverden op de Paralympische Spelen in Peking vijf gouden, tien zilveren en zeven bronzen medailles. Oranje eindigde daarmee als negentiende in het medailleklassement.

Reageer op dit artikel