nieuws

Verstelbaar kettingscherm

algemeen

Verstelbaar kettingscherm

Iedereen kent het wel: een klant komt binnen voor ‘even’ een nieuw kettingscherm. Uiteindelijk is er nét niet het juiste model op voorraad of moet het kettingscherm op maat gezaagd worden, wat nog een heel gepuzzel is. Daarom is SKS nu met een verstelbaar kettingscherm (Chainboard) gekomen, wat het vervangen van een kettingscherm een fluitje van een cent maakt.

Iedereen kent het wel: een klant komt binnen voor ‘even’ een nieuw kettingscherm. Uiteindelijk is er nét niet het juiste model op voorraad of moet het kettingscherm op maat gezaagd worden, wat nog een heel gepuzzel is. Daarom is SKS nu met een verstelbaar kettingscherm (Chainboard) gekomen, wat het vervangen van een kettingscherm een fluitje van een cent maakt.

Het kettingscherm van SKS is eenvoudig in lengte te verstellen, doordat het uiteinde uitschuifbaar is. Het SKS Chainboard is op de liggende of de staande achtervork te monteren. Het Chainboard is in drie uitvoeringen verkrijgbaar: met een diameter tot 38 tands, met een diameter tot 44 tands en met een diameter tot 48 tands.
Het verstelbare kettingscherm is gemaakt van stevig kunststof, zodat het een degelijk geheel is. Het is te verkrijgen in een zilveren kleur. Adviesverkoopprijs: € 22,-.

Informatie:
Cyclia B.V.

Reageer op dit artikel