nieuws

Specialized concept stores

algemeen

Specialized concept stores

GOIRLE – Nadat Specialized concept stores heeft geopend in de USA en Engeland, richt het Amerikaanse sportieve fietsmerk nu haar pijlen op het Europese vasteland. De eerste single brand store is inmiddels geopend in Nederland.

GOIRLE – Nadat Specialized concept stores heeft geopend in de USA en Engeland, richt het Amerikaanse sportieve fietsmerk nu haar pijlen op het Europese vasteland. De eerste single brand store is inmiddels geopend in Nederland.

In Engeland heeft Specialized momenteel vier Specialized Concept Stores, in Birmingham, Chester, Bristol en Plymouth. In Nederland is de eerste concept store in Goirle eind maart op ludieke wijze geopend (zie foto). Rings Goirle opende op 28 en 29 maart 2008 de eerste Specialized Concept Store in Nederland.

Reageer op dit artikel