nieuws

Tweewieler actiever in België

algemeen

Tweewieler actiever in België

DOETINCHEM – Het vakblad Tweewieler vergroot het bereik door de verspreiding in België met ruim 700 adressen uit te breiden. Met ingang van deze uitgave worden Vlaamse ondernemers voorzien van actuele vakinformatie.

DOETINCHEM – Het vakblad Tweewieler vergroot het bereik door de verspreiding in België met ruim 700 adressen uit te breiden. Met ingang van deze uitgave worden Vlaamse ondernemers voorzien van actuele vakinformatie.

 

Hoofdredacteur Arnauld Hackmann spreekt van een toevallige samenloop van omstandigheden. “Vanuit de markt krijgen we wel vaker het verzoek om ons ook meer op België te richten. Daarom zijn we op zoek gegaan naar extra adressen in Vlaanderen. Recentelijk hebben we ons verspreidingsbestand uitgebreid met ruim 700 adressen. De ontwikkelingen bij vakvereniging Velo Pro Europe staan hier helemaal los van, al was het ons wel opgevallen dat het al een tijd rustig was rondom het vakblad.”

 

Van 1994 tot 1997 heeft Tweewieler ooit al een samenwerkingsverband gehad met de toenmalige Belgische Tweewieler Federatie (BTF), waardoor het vakblad ook actief in Vlaanderen verspreid werd. Aan die samenwerking kwam een eind toen de BTF, net als nu Velo Pro Europe, ophield te bestaan, maar sindsdien bereikt Tweewieler nog zo’n 200 Vlaamse ondernemers. “Nu we daar een beter bereik hebben willen we ook structureel meer aandacht aan het nieuws uit België gaan besteden,” aldus Hackmann.

Reageer op dit artikel