nieuws

Gazelle en Anky van Grunsven gaan samen verder

algemeen

Gazelle en Anky van Grunsven gaan samen verder

DIEREN – Gazelle en Anky van Grunsven gaan weer samenwerken. Na een afwezigheid van twee jaar speelt de Olympisch dressuurkampioene vanaf dit najaar en in 2009 een herkenbare rol in de marketingcommunicatie van Gazelle.

DIEREN – Gazelle en Anky van Grunsven gaan weer samenwerken. Na een afwezigheid van twee jaar speelt de Olympisch dressuurkampioene vanaf dit najaar en in 2009 een herkenbare rol in de marketingcommunicatie van Gazelle.

Met onder andere dé hoofdrol in een nieuwe televisiecommercial die begin volgend jaar frequent op de Nederlandse televisie te zien zal zijn. Voor Gazelle betekent dit het vervolg van een zeer succesvolle samenwerking die enkele jaren geleden was gestart.
 
Communicatie manager Ronald ter Braak licht de hernieuwde samenwerking  toe: “De afgelopen jaren is er vanuit heel Nederland, door zowel dealers als consumenten, heel enthousiast gereageerd op de combinatie Gazelle en Anky van Grunsven. Het is nog steeds een logische connectie die voor velen naar meer smaakt en perfect past bij ons nieuwe communicatiebeleid en -concept. Dit maakte de beslissing om de samenwerking voor de komende jaren te continueren dan ook erg eenvoudig. Anky is een op en top Nederlandse sportvrouw. Zij weet de lat voor zichzelf continu hoger te leggen en op basis hiervan haar prestaties te verbeteren. Ondanks haar zeer gevulde prijzenkast blijft zij met beide benen ferm op de grond staan. Zij is en blijft laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Deze Nederlandse nuchterheid en puurheid maken haar tot een inspiratiebron voor veel Nederlanders. En voor Gazelle een icoon waar wij ons als oer-Hollands bedrijf graag mee associëren.”

Reageer op dit artikel