nieuws

Romeinse cityhopper

algemeen

Romeinse cityhopper

In het fietsrouteboek De Gallo Romeinse Cityhopper worden in meerdaagse etappes de Gallo-Romeinse steden Tongeren, Metz, Trier, Keulen, Xanten en laat-Romeinse verstedelijkte versterkingen zoals Arlon, Bitburg, Zülpich en Maastricht met elkaar verbonden. Gedetailleerde kaarten met uiterst zorgvuldig beschreven routes laten je op een uiterst recreatieve en fietsvriendelijke wijze kennismaken met deze oude steden en het erfgoed der Romeinen in Gallië.

In het fietsrouteboek De Gallo Romeinse Cityhopper worden in meerdaagse etappes de Gallo-Romeinse steden Tongeren, Metz, Trier, Keulen, Xanten en laat-Romeinse verstedelijkte versterkingen zoals Arlon, Bitburg, Zülpich en Maastricht met elkaar verbonden. Gedetailleerde kaarten met uiterst zorgvuldig beschreven routes laten je op een uiterst recreatieve en fietsvriendelijke wijze kennismaken met deze oude steden en het erfgoed der Romeinen in Gallië.

De gids biedt een uitbundig pakket praktische informatie om de fietser te begeleiden op een onvergetelijk fietsavontuur. Iedere etappe geeft de mogelijkheid om via openbaar vervoer of een alternatieve route terug te keren naar de vertrekplaats. Hierdoor is de gids eveneens geschikt voor dagtochten of korte meerdaagse fietsvakanties.

De vele toeristische en geschiedkundige informatie, stadsbeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en etappeverbindingen met vermelding van openbaar vervoer, maken van de Gallo-Romeinse Cityhopper een gebundelde ontdekkingsbron. Het boek is in de eerste plaats een fietsgids maar is tegelijkertijd bruikbaar voor reizigers te voet, per trein, per auto of per motor. Prijs: € 24,50.

Reageer op dit artikel