nieuws

Peter van Vlijmen nieuwe CEO AXA Stenman

algemeen

Peter van Vlijmen nieuwe CEO AXA Stenman

VEENENDAAL – Peter van Vlijmen (51) zal het management van Axa Stenman overnemen van Cees Oosterhoorn. De wisseling van de wacht vindt plaats op 1 november 2008. Dan zal Van Vlijmen benoemd worden tot zowel managing director van Axa Stenman Holland als CEO van de holding Axa Stenman Group.

VEENENDAAL – Peter van Vlijmen (51) zal het management van Axa Stenman overnemen van Cees Oosterhoorn. De wisseling van de wacht vindt plaats op 1 november 2008. Dan zal Van Vlijmen benoemd worden tot zowel managing director van Axa Stenman Holland als CEO van de holding Axa Stenman Group.

Cees Oosterhoorn (60) gaat men pensioen. Hij blijft contact houden met de onderneming als aandeelhouder en lid van de Raad van Commisarisen. 

Peter van Vlijmen is nieuw in de fietsbusiness. Voorheen werkte hij voor vliegtuigmaatschapppij Fokker, de logistieke onderneming NedLloyd en Helvoet, een componentenproducent die qua structuur lijkt op Axa Stenman. Hij startte daar als managing director in 1996 en internationaliseerde het bedrijf.

Reageer op dit artikel