nieuws

Oplaadpunten ION bij Albert Heijn

algemeen

Oplaadpunten ION bij Albert Heijn

ZAANDAM – Vanaf juli kunnen gebruikers van de Sparta ION hun fiets opladen bij vier Albert Heijn-supermarkten. Het is een proef die de hele zomer zal duren. De deelnemende winkels bevinden zich op de Veluwe. Met de ION-oplaadpunten bij supermarkten willen fabrikant Sparta en Albert Heijn een extra service aan hun klanten bieden.

ZAANDAM – Vanaf juli kunnen gebruikers van de Sparta ION hun fiets opladen bij vier Albert Heijn-supermarkten. Het is een proef die de hele zomer zal duren. De deelnemende winkels bevinden zich op de Veluwe. Met de ION-oplaadpunten bij supermarkten willen fabrikant Sparta en Albert Heijn een extra service aan hun klanten bieden.

Bij verschillende horecagelegenheden is het al mogelijk om ook onderweg de fiets op te laden. Supermarkten zijn een prima aanvulling op het aanbod, vanwege de verspreiding door het land. Albert Heijn ziet het bieden van een ION-oplaadpunt als uitbreiding van de service: voortaan kunnen de klanten ook tijdens het boodschappen doen op simpele wijze hun fiets opladen.

Oplaadpunt Albert Heijn-supermarkt
Het Sparta ION-oplaadpunt bevindt zich aan de gevel van de winkel en is goed herkenbaar. De klant parkeert de fiets voor het oplaadpunt en koppelt het benodigde snoer aan de fiets. Dat snoer is verkrijgbaar bij de servicebalie. Na het boodschappen doen wordt het snoer ook daar weer ingeleverd.

De adressen van deelnemende Albert Heijn-supermarkten zijn: De Eglantier 234 in Apeldoorn, Markt 15 in Epe, Stationsstraat 10 in Ermelo en Voorthuizerstraat 2 in Putten.

Reageer op dit artikel