nieuws

Kruitbosch introduceert nieuwe versie bestelprogramma

algemeen

Kruitbosch introduceert nieuwe versie bestelprogramma

ZWOLLE – Kruitbosch Cycle Universe komt met een nieuwe versie van het KCU bestelprogramma. In overleg met de dealers zijn verschillende nieuwe functies in het programma opgenomen. U kunt bijvoorbeeld de actuele voorraad zien of historische gegevens bekijken. Verder zijn de geldende aanbiedingen overzichtelijk weergegeven.

ZWOLLE – Kruitbosch Cycle Universe komt met een nieuwe versie van het KCU bestelprogramma. In overleg met de dealers zijn verschillende nieuwe functies in het programma opgenomen. U kunt bijvoorbeeld de actuele voorraad zien of historische gegevens bekijken. Verder zijn de geldende aanbiedingen overzichtelijk weergegeven.
In het bestelprogramma is de pagina-indeling vernieuwd en zijn alle iconen aangepast waardoor het programma duidelijker en overzichtelijker is geworden.

Reageer op dit artikel