nieuws

AGU lanceert Tour de France spel

algemeen

AGU lanceert Tour de France spel

ALKMAAR – Op 5 juli gaat de Tour de France weer van start. AGU heeft speciaal voor haar dealers het Tour de France spel opgezet. Iedereen kan zich ploegleider voelen en daarbij ook nog eens kans maken op fantastische prijzen, waaronder gesigneerde shirts van de Rabobank en het AA Cycling Team.

ALKMAAR – Op 5 juli gaat de Tour de France weer van start. AGU heeft speciaal voor haar dealers het Tour de France spel opgezet. Iedereen kan zich ploegleider voelen en daarbij ook nog eens kans maken op fantastische prijzen, waaronder gesigneerde shirts van de Rabobank en het AA Cycling Team.

Deelname aan het Tourspel is gratis en heel eenvoudig via AGU’s online bestelsysteem Retailbizz (www.retailbizz.com). Niet alleen individuele dealers kunnen deelnemen, ook bedrijven kunnen meedoen in de speciale bedrijvenpoule waarin ook de hoogste score per individuele werknemer en een individueel klassement worden bijgehouden. Kortom, het AGU Tour de France spel garandeert sport, spanning, onderlinge strijd en fantastische prijzen.

U kunt zich nu aanmelden. Op de dag van de proloog van de Tour de France, zaterdag 5 juli, sluit de inschrijving om 12.00 uur.

Reageer op dit artikel