nieuws

Shimano verplaatst Scandinavisch magazijn naar Nunspeet

algemeen

Shimano verplaatst Scandinavisch magazijn naar Nunspeet

NUNSPEET – Shimano Europe zal in de loop van 2008 alle magazijnfaciliteiten van Shimano Nordic Cycle (Zweden, Noorwegen en Finland) verplaatsen naar Nederland, naar het bedrijfsterrein in Nunspeet. Deze stap om de voorraden te centraliseren moet leiden tot een hogere uitleveringsperformance in combinatie met kostenbesparing.

NUNSPEET – Shimano Europe zal in de loop van 2008 alle magazijnfaciliteiten van Shimano Nordic Cycle (Zweden, Noorwegen en Finland) verplaatsen naar Nederland, naar het bedrijfsterrein in Nunspeet. Deze stap om de voorraden te centraliseren moet leiden tot een hogere uitleveringsperformance in combinatie met kostenbesparing.

Op het terrein van Shimano in Nunspeet is men inmiddels bezig met de voorbereidingen voor de bouw van een nieuw magazijn met een oppervlakte van 4.450 m2. Als de planning verloopt zoals verwacht, zal de voorraad van de Nordic Cycle groep voor het eind van 2008 naar Nunspeet zijn verplaatst.

Reageer op dit artikel