nieuws

Printen en dan fietsen

algemeen

Printen en dan fietsen

Veel consumenten surfen op het web naar mooie fietsroutes. En  die zijn ruim voor handen op internet. AGU komt daarom met een handige kaartklem. De gevonden kaarten van de gewenste route kan men dan printen en in de perfect passende Cordo A4 Fietskaartklem plaatsen. Geen ingewikkeld gedoe meer met het vouwen van grote kaarten. De […]

Veel consumenten surfen op het web naar mooie fietsroutes. En  die zijn ruim voor handen op internet. AGU komt daarom met een handige kaartklem. De gevonden kaarten van de gewenste route kan men dan printen en in de perfect passende Cordo A4 Fietskaartklem plaatsen. Geen ingewikkeld gedoe meer met het vouwen van grote kaarten. De printjes passen precies in de Cordo Fietskaartklem in A4-formaat en blijven door de kunststof beschermhoes goed leesbaar, ook bij een regenbuitje. De Cordo Fietskaartklem is eenvoudig te monteren met een draaiknop.
Fietsplezier dus voor € 20,95.

Reageer op dit artikel