nieuws

Oranje op Gazelle

algemeen

Oranje op Gazelle

DIEREN – Als een moedereend voor het kibbelende kroost, zo rijdt Roy Makaay op een oranje Gazelle fiets naar de eerste training met de Olympische voetbalselectie op Nationaal Sportcentrum Papendal. De spits van Feyenoord is met zijn 33 lentes verreweg de oudste speler die zich op 14 mei meldde in Arnhem.

DIEREN – Als een moedereend voor het kibbelende kroost, zo rijdt Roy Makaay op een oranje Gazelle fiets naar de eerste training met de Olympische voetbalselectie op Nationaal Sportcentrum Papendal. De spits van Feyenoord is met zijn 33 lentes verreweg de oudste speler die zich op 14 mei meldde in Arnhem.

Makaay is door bondscoach Foppe de Haan opgeroepen als een van de dispensatiespelers die mee mogen naar Beijing. Ook spelers die afvallen bij het ‘grote’ Oranje komen nog in aanmerking voor een Olympisch avontuur.

Recent heeft het Hotel en Congrescentrum Papendal een serie oranje Gazelle MPB (Multi Purpose Bike) fietsen aangeschaft als extra service voor zijn gasten. Gazelle-dealer René Buitenhuis uit Hoenderloo heeft ze netjes op Papendal afgeleverd.

Reageer op dit artikel