nieuws

Limited edition team replica zadels Fi’zik

algemeen

Limited edition team replica zadels Fi’zik

Het voorjaar is in de Fi’zik fabriek in Pozzoleone (Italië) traditioneel een enerverende periode. Hét moment voor Fi’zik om een unieke serie Limited Edition Team Replica zadels uit te brengen. Fi’zik is sponsor van diverse ProTour teams, wat het merk in staat stelt uitzonderlijke producten te ontwikkelen die aan de hoogste Pro-eisen voldoen. Wat opvalt […]

Het voorjaar is in de Fi’zik fabriek in Pozzoleone (Italië) traditioneel een enerverende periode. Hét moment voor Fi’zik om een unieke serie Limited Edition Team Replica zadels uit te brengen.

Fi’zik is sponsor van diverse ProTour teams, wat het merk in staat stelt uitzonderlijke producten te ontwikkelen die aan de hoogste Pro-eisen voldoen. Wat opvalt bij de nieuwste Arione CX team replica’s zijn het lagere gewicht (slechts 199 gram) en de slankere, strakke afwerking. Zonder dat dit ten koste gaat van het comfort waar de Arione zadels om bekend staan. De clou zit hem in het nieuwe lichtgewicht foam dat gebruikt is en de gepatenteerde K:ium rail technologie. De rails bestaan uit een combinatie van aluminium, silicium en chroom met titanium en carbon onderdelen. Dit levert een met titanium vergelijkbare spanningsweerstand op en een gewichtsvermindering van 8%. De rijke afwerking garandeert meer corrosie bestendigheid en een langere levensduur.

De 2008 Team Replica’s zijn verkrijgbaar in de kleuren van Saunier Duvall-Scott (zwart/wit), Liquigas (wit/blauw metallic), Barloworld (aqua/rood), LPR (zilver/zwart) en Acqua e Sapone (zwart/rood). Alle zadels worden geleverd inclusief bijpassend microtex stuurlint in een mooie cadeau verpakking. De adviesverkoopprijs van deze exclusieve set bedraagt € 179,-.
Informatie: Juncker Bike Parts.

Reageer op dit artikel