nieuws

Inkoopmanager Egbert Kruitbosch vertrekt bij Kruitbosch Cycle Universe

algemeen

Inkoopmanager Egbert Kruitbosch vertrekt bij Kruitbosch Cycle Universe

ZWOLLE – Sinds februari 2008 is de fusie van de twee vestigingen van Kruitbosch Cycle Universe in Zwolle en Hoogeveen een feit. Nu ook de nieuwe organisatiestructuur een paar maanden draait, heeft Egbert Kruitbosch (Inkoopmanager) geconcludeerd dat hij zijn draai in de nieuwe structuur niet kan vinden.

ZWOLLE – Sinds februari 2008 is de fusie van de twee vestigingen van Kruitbosch Cycle Universe in Zwolle en Hoogeveen een feit. Nu ook de nieuwe organisatiestructuur een paar maanden draait, heeft Egbert Kruitbosch (Inkoopmanager) geconcludeerd dat hij zijn draai in de nieuwe structuur niet kan vinden.

In goed overleg met alle betrokkenen heeft Egbert de beslissing genomen om het bedrijf per 1 september 2008 te verlaten. De taken van Egbert zullen in de tussentijd opnieuw worden ingevuld. Voor algemeen directeur Chris Kruitbosch is dit besluit nog redelijk vers. “Aan de reorganisatie is een intensief traject vooraf gegaan. De structuur heeft echter niet gewerkt zoals wij hadden gedacht. Wij vinden het heel jammer dat Egbert ons gaat verlaten, hij is al 25 jaar verbonden met dit bedrijf en heeft een enorme expertise.”

Over de precieze invulling is men zich nog aan het beraden, maar zeker is dat er iemand van buiten de familie Kruitbosch zal worden aangetrokken en de managementstructuur anders wordt. “Maar Kruitbosch Cycle Universe is en blijft een echt familiebedrijf”, verzekert Chris Kruitbosch.

Reageer op dit artikel