nieuws

Helm met geïntegreerd zonnevizier

algemeen

Helm met geïntegreerd zonnevizier

De helmfabrikant HJC bewijst dat luxe en comfort heel betaalbaar kan zijn met het nieuwe model IS-16. De HJC IS-16 is voorzien van het volledig geïntegreerde Quick SunVisor. Dit zonnevizier is eenvoudig met één hand te bedienen. Met één druk op de knop schiet het zonnevizier binnen een fractie van een seconde terug in de helmschaal. Zo is de motor- of bromfietsrijder verzekerd van een optimaal zicht in alle weersomstandigheden, ook als het zicht plotseling is belemmerd.

De helmfabrikant HJC bewijst dat luxe en comfort heel betaalbaar kan zijn met het nieuwe model IS-16. De HJC IS-16 is voorzien van het volledig geïntegreerde Quick SunVisor. Dit zonnevizier is eenvoudig met één hand te bedienen. Met één druk op de knop schiet het zonnevizier binnen een fractie van een seconde terug in de helmschaal. Zo is de motor- of bromfietsrijder verzekerd van een optimaal zicht in alle weersomstandigheden, ook als het zicht plotseling is belemmerd.

Draagcomfort
De binnenvoering en wangstukken zijn volledig gemaakt van het gepatenteerde Silvercool. Silvercool zorgt voor een uniek draagcomfort. Dit materiaal voelt namelijk niet alleen zeer zacht aan, het heeft ook zeer goede vochtafvoerende eigenschappen. In combinatie met het ventilatiesysteem voelt de IS-16 tijdens de warme zomerdagen heerlijk fris aan.

De IS-16 is leverbaar in zowel uni kleuren als enkele mooie designs. Op de site vindt u een volledig overzicht van alle modellen.

Adviesprijs: vanaf € 179,95
Maten: XS-XXL

Reageer op dit artikel