nieuws

Shimano Workshop producten

algemeen

Shimano Workshop producten

Een schone en goed onderhouden fiets presteert niet alleen beter, het is ook nog eens goed voor de moraal. Dankzij Shimano gaat een schone fiets en een schoon milieu hand in hand. De nieuwe Shimano Workshop onderhoudsproducten verzorgen de fiets tot in de puntjes en laten de natuur met rust. Zo zijn de Workshop producten […]

Een schone en goed onderhouden fiets presteert niet alleen beter, het is ook nog eens goed voor de moraal. Dankzij Shimano gaat een schone fiets en een schoon milieu hand in hand. De nieuwe Shimano Workshop onderhoudsproducten verzorgen de fiets tot in de puntjes en laten de natuur met rust. Zo zijn de Workshop producten in spuitbusvorm optimaal doorontwikkeld. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van brandbare en/of schadelijk drijfgassen. Als alternatief wordt er nu zuivere lucht gebruikt. Een groot voordeel is dat je de spuitbus zowel rechtop als ondersteboven kunt gebruiken en het spraypatroon altijd perfect is. Je spuit dus op de fiets en er niet naast. Ook is de vermelde inhoud op de bus ook echt de netto inhoud die je volledig kunt opgebruiken. De nieuwe onderhoudslijn bestaat uit schoonmaak-, smeer- en onderhoudsproducten.

Reageer op dit artikel