nieuws

Raps24KiKa: 24-uur skeeleren voor het goede doel

algemeen

Raps24KiKa: 24-uur skeeleren voor het goede doel

ALMELO – Op vrijdag 5 en zaterdag 6 september is het tijd voor de Raps24KiKa. Dit is een unieke 24-uurs skate-/ skeelerwedstrijd voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. Niet alleen voor zichzelf, maar vooral ook voor een goed doel.

ALMELO – Op vrijdag 5 en zaterdag 6 september is het tijd voor de Raps24KiKa. Dit is een unieke 24-uurs skate-/ skeelerwedstrijd voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. Niet alleen voor zichzelf, maar vooral ook voor een goed doel. De opbrengsten worden geschonken aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). De organisatie is op zoek naar bedrijven, die teams willen leveren voor deelname inclusief sponsoring.

Tijdens de vorige editie is er maar liefst €17.500,- opgehaald. Dit jaar wil de organisatie dit natuurlijk overtreffen, Het evenement vindt plaats op FlevOnice in Biddinghuizen. Middels estafettesysteem is er continu één rijder per team op de baan. Elk team kan zijn eigen tempo en strategie bepalen. Hierdoor is het evenement aantrekkelijk voor sportievelingen, bedrijventeams, skaters en wedstrijdrijders. Kortom: voor iedereen! Het is gebleken dat het evenement bijzonder goed vol te houden is, zelfs voor mensen zonder eerdere skeelerervaring.

Dit jaar vindt Raps24KiKa plaats op een nieuwe locatie.Van ‘Het Hulsbeek’ in Oldenzaal naar ‘FlevOnice’ in Biddinghuizen. Dit geeft de organisatie de mogelijkheid  het evenement verder te laten groeien. De locatie heeft grote voordelen, omdat alle voorzieningen hier aanwezig zijn. De baan is een prachtige uitdaging voor skeeler liefhebbers.

Tijdens het evenement zijn er allerlei spetterende activiteiten voor het publiek en de deelnemers. Raps24KiKa zal worden opgeluisterd door de immer energieke spreker Jannes Mulder.

De organisatie heeft een uitgebreide website ontwikkeld. Kijk voor meer informatie op www.raps24kika.nl of neem contact op met Marieke Schopman, tel. (074) 291 42 33.

Reageer op dit artikel