nieuws

Gazelle met commercials op TV

algemeen

Gazelle met commercials op TV

DIEREN – Gazelle start aanstaande donderdag met een nieuwe reeks commercials op de televisie. Gedurende vier weken zal de commercial dagelijks te zien zijn op Nederland 1, 2 en 3. In het reclamefilmpje komen diverse fietsen van Gazelle voor het voetlicht, waaronder de Cabby.

DIEREN –  Gazelle start aanstaande donderdag met een nieuwe reeks commercials op de televisie. Gedurende vier weken zal de commercial dagelijks te zien zijn op Nederland 1, 2 en 3. In het reclamefilmpje komen diverse fietsen van Gazelle voor het voetlicht, waaronder de Cabby.

Hiermee is Gazelle van  week 15 t/m 18 weer prominent aanwezig op de Nederlandse televisie. Thema van deze nieuwe, opvallende televisiecampagne is ‘Nederland op z’n best’. De commercial is tot en met Koniginnedag dageelijks te zien.

Reageer op dit artikel