nieuws

Ergon GX Leichtbau

algemeen

Ergon GX Leichtbau

De Ergon GX handvatten hebben de toevoeging Leichtbau meegekregen. Dit om te benadrukken dat deze handvatten een extreem licht gewicht hebben. De Ergon GX, door Kruitbosch Cycle Universe exclusief op de markt gebracht, is een lichtgewicht handvat voor de wedstrijdsport. De grip is compact met een kleine vleugel en een kleine gripradius, waardoor een betere […]

De Ergon GX handvatten hebben de toevoeging Leichtbau meegekregen. Dit om te benadrukken dat deze handvatten een extreem licht gewicht hebben. De Ergon GX, door Kruitbosch Cycle Universe exclusief op de markt gebracht, is een lichtgewicht handvat voor de wedstrijdsport. De grip is compact met een kleine vleugel en een kleine gripradius, waardoor een betere en snellere positiewisseling van de hand mogelijk is.

De GX1 (128 gram per set) is een grip zonder bar-end. De GX2 is voorzien van een magnesium of carbon bar-end (respectievelijk 228 en 178 gram per set). Alle grips zijn met een aluminium klemring onwrikbaar vast te zetten. De grip en de bar-end kunnen onafhankelijk van elkaar versteld worden waardoor een perfecte afstelling, afhankelijk van zitpositie en rijstijl, verkregen wordt. De adviesprijzen variëren van € 35,95 voor de GX1, € 59,95 voor de GX2 Magnesium tot € 119,95 voor de GX2 Carbon.

Reageer op dit artikel