nieuws

Stoner Replica

algemeen

Stoner Replica

De Moto GP kampioen van afgelopen jaar komt nu met een special edition replica helm. Het thema is Phillip Island Australië, het thuisland van Casey Stoner. De helm heeft drie verschillende buitenschalen. Dit verhoogt het draagcomfort.

De Moto GP kampioen van afgelopen jaar komt nu met een special edition replica helm. Het thema is Phillip Island Australië, het thuisland van Casey Stoner. De helm heeft drie verschillende buitenschalen. Dit verhoogt het draagcomfort.

DD-sluiting, tearoff vizier, pinlock binnenvizier en een uitneembare binnenvoering maken deze Stoner Replica tot een zeer complete helm. Maten XS t/m XXL, verkoopprijs € 459,95. Klik hier voor meer informatie over Nolan helmen.

Het merk Nolan vormt de basis van de Italiaanse Nolan Group en is toonaangevend in meer dan zeventig landen. De vooruitstrevende techniek, het gebruik van moderne kwalitatief hoogwaardige materialen (met vijf jaar garantie) en Italiaanse designs geven een Nolan een geheel eigen uitstraling. Door het uitgebreide assortiment, zowel in de modellen als in de uitvoeringen, is er altijd wel een Nolan die aan de individuele wensen van de motorrijder voldoet.

Reageer op dit artikel