nieuws

Pimp your bike

algemeen

Pimp your bike

BikeCap is een leuk en gek trendy hoesje voor het fietzadel. Met een BikeCap om je zadel wordt fietsen een klein feestje. De fiets ziet er vrolijker uit, men heeft geen last meer van een nat zadel en de fiets is direct te herkennen uit de honderden fietsen zonder BikeCap. De BikeCap is te koop […]

BikeCap is een leuk en gek trendy hoesje voor het fietzadel. Met een BikeCap om je zadel wordt fietsen een klein feestje. De fiets ziet er vrolijker uit, men heeft geen last meer van een nat zadel en de fiets is direct te herkennen uit de honderden fietsen zonder BikeCap. De BikeCap is te koop in veel verschillende prints. Van ruitjes, hartjes tot het oer-Hollands Delfts blauw of de krant voor de zakenman. Aan de BikeCap zit een antidiefstallusje. Opbergen onder het fietzadel kan ook.

Reageer op dit artikel