nieuws

MBR Sports geen agent voor BBB in Duitsland

algemeen

MBR Sports geen agent voor BBB in Duitsland

DOETINCHEM, Rectificatie – Op tweewieler.nl heeft in een bericht van 14 maart 2008 een fout gestaan. In het bericht werd vermeld dat MBR Sports agent is in Duitsland voor BBB fietsonderdelen. “Dat is niet juist, de Duitse importeur voor BBB is Sport Import in Edewecht”, meldt Frank van Eck, marketing manager BBB.

DOETINCHEM, Rectificatie – Op tweewieler.nl heeft in een bericht van 14 maart 2008 een fout gestaan. In het bericht werd vermeld dat MBR Sports agent is in Duitsland voor BBB fietsonderdelen. “Dat is niet juist, de Duitse importeur voor BBB is Sport Import in Edewecht”, meldt Frank van Eck, marketing manager BBB.

Sport Import heeft MBR Sports wel als dealer in hun bestand staan. “BBB levert de producten via Sport Import aan de professionele rijwielhandel en levert daarnaast een significante bijdrage op het gebied van marketing, winkelinrichting en aftersales. Er is geen sprake van een agentschap in Duitsland naast het distributiekanaal via Sport Import”, aldus Van Eck.

Reageer op dit artikel