nieuws

Falk introduceert serie fietskaarten

algemeen

Falk introduceert serie fietskaarten

EINDHOVEN – Fietskaarten met knooppunten, dé meest actuele kaart met de meest ideale schaal 1:50.000 (1 cm = 500 m) om te fietsen. Deze serie fietskaarten vormt de sleutel voor een ontdekkingstocht door de mooiste en meest toeristische gebieden van Nederland: inclusief alle officiële fietspaden en uitgebreid met knooppunten.

EINDHOVEN – Fietskaarten met knooppunten, dé meest actuele kaart met de meest ideale schaal 1:50.000 (1 cm = 500 m) om te fietsen. Deze serie fietskaarten vormt de sleutel voor een ontdekkingstocht door de mooiste en meest toeristische gebieden van Nederland: inclusief alle officiële fietspaden en uitgebreid met knooppunten.

Boordevol recreatieve en toeristische informatie die zowel van belang is bij het uitstippelen van de (fiets)route als bij het zoeken naar een locatie.

Met de nieuwe fietskaarten van Falk op zak bepaalt u zelf uw route en u laat zich verrassen door alles wat de natuur u te bieden heeft.

Ook voor thuis en natuurlijk onderweg biedt deze serie harmonica gevouwen kaarten overzicht. Geschikt voor in een kaarthouder of stuurtas en vouwbaar naar ieder gewenst formaat.

Deze kaarten zijn, voor een verkoopadviesprijs van €7,95, vanaf maandag 17 maart 2008 te verkrijgen in alle ANWB filialen, VVV-kantoren en bij uw lokale boekhandel. Naast deze winkelketens biedt Falk deze producten ook aan via haar website.

Reageer op dit artikel