nieuws

Doorstart Brittijn Import BV met Sachs-Bikes

algemeen

Doorstart Brittijn Import BV met Sachs-Bikes

NIJMEGEN – Vandaag, 14 maart 2008, maakt Frans Brittijn bekend dat Brittijn Import BV een doorstart zal maken. Opmerkelijk daarbij is de terugkeer naar de oude liefde Sachs-Bikes.

NIJMEGEN – Vandaag, 14 maart 2008, maakt Frans Brittijn bekend dat Brittijn Import BV een doorstart zal maken. Opmerkelijk daarbij is de terugkeer naar de oude liefde Sachs-Bikes.

Sachs-Bikes heeft ook een doorstart achter de rug en is sinds december 2007 ook weer geheel zelfstandig. Op de EICMA in Milaan, waar Sachs-Bikes haar nieuwste producten liet zien, werd de basis gelegd voor de hernieuwde samenwerking.

Frans Brittijn: “Gezien de leveringsproblemen van het afgelopen jaar was het duidelijk dat een doorstart met Hudson-Bike niet realistisch zou zijn. De persoonlijke contacten tussen Brittijn en Sachs zijn altijd goed gebleven en vormden een goede basis voor een hernieuwde samenwerking met Sachs-Bikes.”

Het nieuwe management van Sachs-Bikes heeft een duidelijke toekomstvisie waarin Brittijn Import zich geheel kan vinden. “De Saxonette, ALU-Touring en de ALU-Electra zullen in Nürnberg geproduceerd gaan worden. De scooterlijn zal geheel uit de fabrieken in China komen. Ook de levering van onderdelen kan zonder problemen worden gewaarborgd”, aldus Brittijn.

Reageer op dit artikel