nieuws

VMSII Point of Sale versie gelanceerd

algemeen

VMSII Point of Sale versie gelanceerd

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Vendit heeft de nieuwe VMSII POS versie, die volledig in Microsoft.Net technologie is geïntegreerd, op de afgelopen Fietsvak in Rosmalen geïntroduceerd. Met deze technologie kan Vendit nog actiever worden in branches waar veel met maten- en kleuren worden gewerkt.

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Vendit heeft de nieuwe VMSII POS versie, die volledig in Microsoft.Net technologie is geïntegreerd, op de afgelopen Fietsvak in Rosmalen geïntroduceerd. Met deze technologie kan Vendit nog actiever worden in branches waar veel met maten- en kleuren worden gewerkt.

Zo zal naast de sport- en modebranche deze nieuwe telg uit de VMSII familie vanaf deze zomer ook aan de rijwielbranche worden aangeboden.

Microsoft.Net technologie (uit te spreken als ‘dot net’) is het meest moderne wereldwijde ontwikkelplatform van Microsoft. Een van de belangrijkste voordelen is dat deze taal in de toekomst steeds beter zal kunnen communiceren met andere platforms (waaronder Linux). Zo kan er ook een optimalere (keten)integratie ontstaat tussen verschillende partijen (fabrikant, distributeur, retailer, consument).

Reageer op dit artikel