nieuws

Vendit lanceert VMSII Point of Sale in nieuwe Microsoft-technologie

algemeen

Vendit lanceert VMSII Point of Sale in nieuwe Microsoft-technologie

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Vendit heeft op de Fietsvak in Rosmalen een nieuwe VMSII POS versie gelanceerd. Naast de sport- en modebranche zal deze nieuwe telg uit de VMSII familie, vanaf deze zomer ook aan de rijwielbranche worden aangeboden.

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Vendit heeft op de Fietsvak in Rosmalen een nieuwe VMSII POS versie gelanceerd. Naast de sport- en modebranche zal deze nieuwe telg uit de VMSII familie, vanaf deze zomer ook aan de rijwielbranche worden aangeboden.

De nieuwe VMSII POS ‘spreekt’ de taal van de nieuwe Microsoft.Net technologie, die gezien wordt als het meest moderne wereldwijde ontwikkelplatform van Microsoft. Eén van de belangrijkste voordelen is, dat deze taal in de toekomst steeds beter zal kunnen communiceren met andere platforms.

Zo zal er een meer optimale ketenintegratie kunnen ontstaan tussen verschillende partijen als fabrikanten, distributeurs, retailers en consumenten, die in de praktijk vaak met verschillende systemen werken. Enkele innovaties ten opzichte van de huidige technieken zijn dat het afrekenscherm (touchscreen), en de opties in de menu’s kunnen naar eigen wens gedefinieerd worden.

“De rapportagemogelijkheden binnen dit nieuwe VMSII systeem bieden ten opzichte van de huidige VMSII versies nog meer mogelijkheden, zoals het combineren van verschillende lijsten. Allemaal kunnen ze naast het afdrukken, desgewenst ook direct per mail doorgestuurd worden in verschillende bestandsformaten zoals Excel, Word en PDF. Omdat de nieuwe .NET-technologie meer mogelijkheden biedt op het gebied van gegevensuitwisseling en koppelingen met eigen filialen en/of met leveranciers, kan men altijd beschikken over de meest uitgebreide en actuele informatie die noodzakelijk is om de organisatie goed te kunnen (aan)sturen,” zegt directeur Eric van Jarwaarden.

De VMSII POS versie is zowel geschikt van één gebruiker als meerdere gebruikers. Momenteel zal VMSII POS primair worden gebruikt bij winkelbedrijven met één vestiging en vanaf het najaar 2008, is deze ook geschikt voor filiaalbedrijven, die online gekoppeld willen worden.

“De nieuwe VMSII POS versie zal primair als afrekensysteem worden ingezet. Zeer snel zullen er updates met programmaverbeteringen en meerdere opties verschijnen, waardoor deze successievelijk in de loop van 2008 ook de bestaande VMSII versies zal gaan vervangen. Dit migratieproces zal vanaf de zomer 2008 worden ingezet,” aldus Van Jarwaarden.

Reageer op dit artikel