nieuws

Uitgerust naar dealerdagen van Verwimp

algemeen

Uitgerust naar dealerdagen van Verwimp

VALKENSWAARD – Op 2 en 3 maart a.s. vinden de dealerdagen van handelsonderneming Louis Verwimp weer plaats in Valkenswaard. Daarmee trapt de grossier het fietsseizoen op eigen wijze af.

VALKENSWAARD – Op 2 en 3 maart a.s. vinden de dealerdagen van handelsonderneming Louis Verwimp weer plaats in Valkenswaard. Daarmee trapt de grossier het fietsseizoen op eigen wijze af.

Eind vorig jaar, in oktober, werden de Verwimp Dealerdagen ook georganiseerd. Toen konden de ondernemers een Weekendje Weg verdienen.

“Diverse klanten hebben door het bezoeken van onze dealerdagen een weekendje weg naar een vakantiepark verkregen. Zo ook Gazelle Select Center Schepens Tweewielers uit het mooie Brabantse Oisterwijk. Dion Schepens heeft er met zijn gezin voor gekozen om een weekendje naar het Marinapark Volendam te gaan. Andere klanten zijn de Zeeuwse kust nabij Hof Domburg gaan bezoeken,” zegt sales manager Franz Cremers.

“Om een sfeerbeeld te geven van een tevreden klant ziet u op de foto de familie Schepens, alias de Scheepjes in traditionele Volendammer klederdracht. Hopelijk is Dion genoeg uitgerust om op 2 en 3 maart weer naar de Verwimp Dealerdagen te gaan…”

Reageer op dit artikel