nieuws

Selle Royal en crankbrothers fuseren

algemeen

Selle Royal en crankbrothers fuseren

POZZOLEONE (I) – Selle Royal en het Amerikaanse bedrijf crankbrothers inc. hebben eind vorige week aangekondigd dat crankbrothers volledig zal opgaan in Selle Royal. Door deze overeenkomst behoort crankbrothers tot de groep Selle Royal, waartoe ook fi’zi:k, Brooks en Selle Royal behoren.

POZZOLEONE (I) – Selle Royal en het Amerikaanse bedrijf crankbrothers inc. hebben eind vorige week aangekondigd dat crankbrothers volledig zal opgaan in Selle Royal. Door deze overeenkomst behoort crankbrothers tot de groep Selle Royal, waartoe ook fi’zi:k, Brooks en Selle Royal behoren.

“Crankbrothers is al sinds jaar en dag een erg onderscheidend merk, met geweldige mensen, een goede distributie en een unieke focus op ontwerp”, aldus Massimo Losio, managing director van Selle Royal. “Het bedrijf crankbrothers heeft een enorme potentie en is een prima aanvulling op Selle Royal.”

De partners Andrew Herrick, Carl Winefordner en Frank Hermansen van crankbrothers worden aandeelhouder in Selle Royal. Herrick wordt lid van de Raad van Bestuur van het Italiaanse bedrijf. Het ontwerpbureau van Crankbrothers blijft in Laguna Beach, Californië gevestigd.

Reageer op dit artikel