nieuws

Nieuw bloed Veltec team Granfondo

algemeen

Nieuw bloed Veltec team Granfondo

VALKENSWAARD – Het Veltec team Granfondo is voor het aanstaande cycloseizoen versterkt met drie nieuwe leden; Janneke Jager, Koen Beijens, en Frederik Backelandt. Oege Hiddema, Michel Snel en Anneleen Winters blijven in het team.

VALKENSWAARD – Het Veltec team Granfondo is voor het aanstaande cycloseizoen versterkt met drie nieuwe leden; Janneke Jager, Koen Beijens, en Frederik Backelandt. Oege Hiddema, Michel Snel en Anneleen Winters blijven in het team.

Alan Looms en Bas Steman zullen er niet meer bij zijn. Het wordt dit seizoen een overwegend Nederlands team met een Belgisch tintje. Zo is nieuwkomer Frederik Backelandt een Belg afkomstig uit het wielergekke Vlaanderen.

Jan Winters, de coördinator, hoopt met dit nieuwe team een sterk cycloseizoen te gaan rijden waarin fietsplezier en prestaties hand in hand gaan. De focus zal liggen op de Marmotte in de Franse Alpen die dit jaar op 5 juli gereden wordt. Deze koningin der cyclo’s belooft het hoogtepunt voor de mannen van het team te worden. Het voltallige team zal er aan de start komen en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Voor de dames wordt de Transalp de uitdaging van het seizoen. Andere cyclo’s die het team zal rijden zijn o.a. de Dolomieten marathon, de Fietschallenge, Les Trois Ballons, La Ventoux en de Claude Criquellion.

 

Reageer op dit artikel