nieuws

Nederlandse dealers kijken rond bij Hartje

algemeen

Nederlandse dealers kijken rond bij Hartje

HOYA (D) – In het laatste weekend van januari hield de Duitse grossier Hartje een grote dealershow in de hoofdvestiging in Hoya. De start van de FietsVAK, in datzelfde weekend, weerhield een aantal Nederlandse ondernemers er niet van naar Noord-Duitsland af te reizen.

HOYA (D) – In het laatste weekend van januari hield de Duitse grossier Hartje een grote dealershow in de hoofdvestiging in Hoya. De start van de FietsVAK, in datzelfde weekend, weerhield een aantal Nederlandse ondernemers er niet van naar Noord-Duitsland af te reizen.

 

Hartje heeft nu bijna twee jaar het vizier op Nederland gericht en beschikt sinds juni 2007 ook over een eigen vestiging in Zutphen. Desalniettemin organiseert Hartje ieder jaar een eigen huisshow op de hoofdvestiging in Duitsland, die eind januari door circa dertig Nederlandse ondernemers bezocht werd.

“Zij kregen een rondleiding en werden uiteraard bijgepraat over de nieuwigheden uit onze collecties,” zegt Jurgen Kruitbosch. “Ze vonden het bijzonder interessant om te zien wat voor een organisatie achter Hartje schuil gaat.”

 

De huisshow van Hartje werd in totaal door 750 dealers bezocht.

Reageer op dit artikel