nieuws

Leontien ambassadrice van GMG

algemeen

Leontien ambassadrice van GMG

GOUDA – Leontien Zijlaard-van Moorsel, uitverkozen tot Beste Nederlands wielrenster aller tijden, heeft een persoonlijk sponsorcontract gesloten met de Nederlandse fietskinderzitjes producent GMG te Gouda.

GOUDA – Leontien Zijlaard-van Moorsel, uitverkozen tot Beste Nederlands wielrenster aller tijden, heeft een persoonlijk sponsorcontract  gesloten met de Nederlandse fietskinderzitjes producent GMG te Gouda.

De samenwerking tussen Leontien en GMG (Metaalwarenfabriek Melkert bv) vormt de opmaat van de heroriëntatie van het bedrijf waarbij productinnovatie, marketing & communicatie en professionalisering van de operationele divisie centraal staan. Onder leiding van de nieuw aangetreden algemeen directeur Michel Krechting wil GMG zich transformeren van een traditionele en degelijke aanbieder naar een inspirerende, dynamische producent die zowel de belangen van de klant als de distributieketen centraal stelt.

“Nu zij haar actieve wielerloopbaan heeft beëindigd, legt Leontien zich onder meer toe op ondersteunende activiteiten voor de wielersport zoals de jaarlijkse Leontiens Ladies Ride die inmiddels is uitgegroeid tot een sportief fenomeen en waar de ladies nu ook met hun kleine kroost in veilige en comfortabele GMG fietskinderzitjes mee kunnen toeren”, aldus Michel Krechting.

(foto: Jurriaan Hoefsmit)

Reageer op dit artikel