nieuws

Kona doneert 1.000 AfricaBikes

algemeen

Kona doneert 1.000 AfricaBikes

MONACO – Kona is in 2005 gestart met het AfricaBike programma. Dat heeft één, simpel, doel: het beschikbaar stellen van duurzame, makkelijk te onderhouden fietsen aan medewerkers van gezondheidsklinieken voor HIV/Aids patiënten in Afrika.

MONACO – Kona is in 2005 gestart met het AfricaBike programma. Dat heeft één, simpel, doel: het beschikbaar stellen van duurzame, makkelijk te onderhouden fietsen aan medewerkers van gezondheidsklinieken voor HIV/Aids patiënten in Afrika.

Sinds de start van het project heeft Kona al 500 AfricaBikes gedoneerd, een aantal dat dit jaar zal worden verdubbeld naar 1.000. Een van de redenen voor de verdubbeling is het succesvolle 2-voor-1 AfricaBike verkoopprogramma, waarbij Kona 1 AfricaBike doneert voor elke twee verkochte fietsen, een concept dat zijn vruchten afwerpt.

Uitbreiding
In 2008 wil Kona de goede doelen waar de AfricaBikes naartoe gaan uitbreiden. Naast organisaties die tot doel hebben de kwaliteit van het leven van de Afrikaanse woestijnbewoners te verbeteren, gaat Kona zijn bijdrage leveren aan het Wereldnatuurfonds (WWF) en andere natuurorganisaties.

Reageer op dit artikel