nieuws

Assos S5

algemeen

Assos S5

De met de nieuwe technologie ontwikkelde S5 fietsshorts horen tot de betere serie van Assos producten. Ze hebben 25% minder volume en gewicht en zorgen mede door het revolutionaire wafelstructuur zeem voor 23% minder druk op de gevoelige plaatsen. Door gebruik te maken van de A.430 Spandex stof heb je 18% meer spierondersteuning en een […]

De met de nieuwe technologie ontwikkelde S5 fietsshorts horen tot de betere serie van Assos producten. Ze hebben 25% minder volume en gewicht en zorgen mede door het revolutionaire wafelstructuur zeem voor 23% minder druk op de gevoelige plaatsen. Door gebruik te maken van de A.430 Spandex stof heb je 18% meer spierondersteuning en een extra ventilerende eigenschap van 35%. Het S5 concept wordt toegepast op de FI.UNO, broek voor training en racing, FI.MILLE, lange afstands comfort short, FI.13, topbroek voor racing en nu ook in een Lady’s versie met bretels.      
In de klassieke Assos kleuren: zwart, blauw, geel, rood en wit.
De FI.13S5 shorts zijn er alleen in de kleuren zwart en wit. Maten: S tot TIR. Adviesverkoopprijzen: FI.UNOS5: € 125,-, FI.MILLES5: € 165,-, FI.13S5: € 235,- en FI.LadyS5: € 225,-.

Reageer op dit artikel