nieuws

POINT wordt Bikes, Parts & More

algemeen

POINT wordt Bikes, Parts & More

GEFFEN – Na de desastreus verlopen rechtzaak van Pointer versus Point Bike Innovation, heeft het management van Point besloten door te gaan onder een andere naam: Bikes, Parts & More. Dit is in een reactie te lezen op Ron’s weblog. De nieuwe naam licht meteen een tipje van de sluier op over de toekomstplannen van voorheen Point.

GEFFEN – Na de desastreus verlopen rechtzaak van Pointer versus Point Bike Innovation, heeft het management van Point besloten door te gaan onder een andere naam: Bikes, Parts & More. Dit is in een reactie te lezen op Ron’s weblog. De nieuwe naam licht meteen een tipje van de sluier op over de toekomstplannen van voorheen Point.

Ad Enzerink: “Een aantal merken in ons pakket zoals Tifosi, Reelight en Casco staan goed in de markt. Het zou zonde zijn als deze merken slachtoffer zouden worden van de affaire met Pointer.  Ook vanuit de markt, dealers en pers, zijn we aangemoedigd om vooral door te gaan.”

Vanuit onverwachte hoek hebben Ad Enzerink en Dennis Weijers steun gekregen om een doorstart te maken. Zo kunnen ze voor de Benelux de merken Grammo (Carbon onderdelen), Lake (schoenen) en RockgardN (body protection) gaan vertegenwoordigen.

Lezyne
Dennis Weijers: “Klap op de vuurpijl kwam van Micki Kozuchek. Micki is de oprichter van Truvativ die na de verkoop aan SRAM tijd en geld genoeg had om zijn nieuwe merk Lezyne te ontwikkelen en te promoten. De reacties vanuit de markt op de producten van Lezyne (zie foto) zijn geweldig en wij zijn er zeker van dat deze productlijn een absolute hit gaat worden voor de dealers.”

Om de doorstart te ondersteunen bij de introductie van Lezyne komt Kozuchek 1 februari naar Nederland om zijn plannen en producten uit de doeken te doen tegenover de pers en een select aantal dealers. Dealers die interesse hebben om bij deze presentatie aanwezig te zijn, worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen (073-53 410 20).

Reageer op dit artikel