nieuws

Michelin Trekkingbanden

algemeen

Michelin Trekkingbanden

Ondersteund door hun jarenlange ervaring in het wielrennen, introduceert Michelin dit jaar het City Trekking bandengamma met 4 compleet nieuwe banden. Deze banden zijn gunstig geprijsd, makkelijk te monteren en lekrijden is uitgesloten.

Ondersteund door hun jarenlange ervaring in het wielrennen, introduceert Michelin dit jaar het City Trekking bandengamma met 4 compleet nieuwe banden. Deze banden zijn gunstig geprijsd, makkelijk te monteren en lekrijden is uitgesloten.

De speciale Protek-laag is een antileklag onder het loopvlak en maakt deze banden lekbestendig zonder aan comforteigenschappen in te binden. Daarnaast hebben de Michelin City en Tracker uitvoeringen een Protek Plus anti-leklaag waardoor ze erg soepel rijden en ook beschermd zijn tegen uitdroging en UV-licht. Het profiel is zo gesneden dat er geen vuil aan de band blijft plakken.

Alle Michelin City Trekking banden zijn verkrijgbaar in de bekende maat 28 x 1-5/8 x 1-3/8 (37-622) en diverse andere maten. Adviesprijzen vanaf € 12,95

Reageer op dit artikel