nieuws

Fiets MC Multicycle gestolen op FietsVAK

algemeen

Fiets MC Multicycle gestolen op FietsVAK

ROSMALEN – Van de stand van MC Multicycle op de FietsVAK is in de nacht van maandag op dinsdag een fiets gestolen. Eén van de nooduitgangen was naast de stand.

ROSMALEN – Van de stand van MC Multicycle op de FietsVAK is in de nacht van maandag op dinsdag een fiets gestolen. Eén van de nooduitgangen was naast de stand.

Het gaat om het prototype van de Gogo, een kale hybridefiets, herenmodel 57 cm in de kleuren zwart/grijs. Volgens Jacob Pot stonden alle fietsen op de stand op slot, alleen dit prototype niet. "Dit verwacht je niet op een beurs in Brabant", aldus Pot.

"Eerst sta je gek te kijken en dan hoop je nog dat het een geintje is en iemand ‘m verborgen heeft. Helaas. Ik zou de fiets zo herkennen, want bij deze zitten de transfers niet onder de lak. Vervelend is het natuurlijk wel, want je kunt de klanten deze fiets niet laten zien."

 

 

Reageer op dit artikel