nieuws

AGU beste leverancier bij Bike Totaal

algemeen

AGU beste leverancier bij Bike Totaal

AMERSFOORT – Volgens Bike Totaal ondernemers is AGU de beste leverancier van 2007. De grossier kreeg de bijbehorende prijs uitgereikt tijdens de jaarlijkse Sales Kick-off van de Bike Totaal Tweewielerspecialistengroep.

AMERSFOORT – Volgens Bike Totaal ondernemers is AGU de beste leverancier van 2007. De grossier kreeg de bijbehorende prijs uitgereikt tijdens de jaarlijkse Sales Kick-off van de Bike Totaal Tweewielerspecialistengroep.

“AGU bewijst hiermee dat de kwaliteit van de afgelopen jaren constant op een hoog niveau ligt; het is al voor de tweede keer dat zij deze prijs winnen”, aldus Bike Totaal directeur Gertjo Janssen. Namens AGU nam Rolf Timmerman de prijs in ontvangst, die de prijs opdraagt aan het hele team. Naast AGU zijn Kruitbosch Cycle Universe (best ontwikkelde leverancier), Batavus (beste leverancier van fietsen) en AGU (beste leverancier onderdelen en accessoires) door Bike Totaal ondernemers voor hun inspanningen bekroond.

De waardering kwam tot stand door middel van een leveranciersenquête die jaarlijks onder Bike Totaal ondernemers gehouden wordt. De resultaten van de enquête worden individueel doorgegeven aan de leveranciers. Hun dienstverlening kan daarmee nog meer worden afgestemd op de wensen van de Bike Totaal ondernemers en om te investeren in een duurzame samenwerking tussen retail en industrie.

De Sales Kick-off dag werd dit jaar voor de tweede maal gehouden, ditmaal gecombineerd met de Formuledag. “We laten op deze unieke dag samen met de contract- en toeleveranciers het volledige Bike Totaal dienstenpakket zien aan ondernemers en hun personeel.” Bovendien geven leveranciers korte verkooptrainingen, om verkoopmedewerkers voldoende bagage mee te geven om goed voorbereid het verkoopgesprek in te gaan”, zo zegt Gertjo Janssen. “We krijgen hierop zeer goede reacties, van zowel ondernemers als leveranciers.”

Uitslag
AGU, beste leverancier onderdelen en accessoires en overall winnaar, blinkt uit op de volgende punten: leverbetrouwbaarheid, leversnelheid, barcodes op de verpakkingen, bereikbaarheid en vertegenwoordigersbezoek.
Batavus, de beste fietsenleverancier blinkt uit op de volgende punten: dealeracties, consumentenacties, leverbetrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, dealershows, garantieafwikkeling en vertegenwoordigersbezoek.
Kruitbosch, de best ontwikkelde leverancier heeft zich sterk verbeterd op de volgende punten: leversnelheid, klantvriendelijkheid, verpakking met barcode, marges, bereikbaarheid en dealershows.

Reageer op dit artikel