nieuws

Vredestein werkt samen met Juncker

algemeen

Vredestein werkt samen met Juncker

ENSCHEDE – Vredestein is een samenwerkingsverband aangegaan met grossier Juncker Bike Parts uit Veenendaal om de vakhandel beter te kunnen bedienen. Met ingang van 1 januari 2008 is het complete assortiment fiets- en scooterbanden van Vredestein verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

ENSCHEDE – Vredestein is een samenwerkingsverband aangegaan met grossier Juncker Bike Parts uit Veenendaal om de vakhandel beter te kunnen bedienen. Met ingang van 1 januari 2008 is het complete assortiment fiets- en scooterbanden van Vredestein verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Vredestein verbreedt hiermee haar distributie binnen de Benelux, waardoor de service naar de vakdetaillisten verder wordt geoptimaliseerd. Juncker Bike Parts is naast de reeds bestaande grossiers Gazelle, Rutteman en Smits de vierde grossier in Nederland die de Vredestein tweewielerbanden zal gaan distribueren.

Reageer op dit artikel