nieuws

Solex band bij Louis Verwimp

algemeen

Solex band bij Louis Verwimp

De komende week worden de eerste VWP solex banden geleverd aan Nederlandse en Belgische dealers. Deze 19” x 175 band wordt door Louis Verwimp onder eigen toezicht geproduceerd in Indonesië en is aan diverse tests onderworpen. De band heeft een goede pasvorm, rolweerstand en slijtvastheid. De VWP solex band is verkrijgbaar is twee kleuren: zwart […]

De komende week worden de eerste VWP solex banden geleverd aan Nederlandse en Belgische dealers. Deze 19” x 175 band wordt door Louis Verwimp onder eigen toezicht geproduceerd in Indonesië en is aan diverse tests onderworpen. De band heeft een goede pasvorm, rolweerstand en slijtvastheid.

De VWP solex band is verkrijgbaar is twee kleuren: zwart en zwart/wit voor nog meer nostalgie. De adviesverkoopprijs bedraagt voor een zwarte band € 19,95 en voor een zwart/witte uitvoering € 29,95.

In samenwerking met een aantal Solex-dealers is Louis Verwimp hard aan het werk om ook een 16” x 2 band te ontwikkelen. Deze wordt halverwege 2008 in de winkels verwacht.

Reageer op dit artikel