nieuws

Shimano neemt Poolse distributeur over

algemeen

Shimano neemt Poolse distributeur over

NUNSPEET – Shimano Europe heeft aangekondigd zijn Poolse distributeur, R&P Pawlak te Poznan, over te nemen. De voornaamste reden is dat de fietsproductie in Polen een vogelvlucht heeft genomen en een steeds belangrijker rol speelt als toeleverancier voor West-Europa.

NUNSPEET – Shimano Europe heeft aangekondigd zijn Poolse distributeur, R&P Pawlak te Poznan, over te nemen. De voornaamste reden is dat de fietsproductie in Polen een vogelvlucht heeft genomen en een steeds belangrijker rol speelt als toeleverancier voor West-Europa.

Naast de groeiende economie en het toenemende fietsgebruik in die contreien, vormt de Poolse productie ook steeds meer de basis voor verscheidene Aziatische fabrieken. Daar komt bij dat binnen Europa Polen beschouwd mag worden als dé toegangspoort tot de nog tamelijk onontgonnen Belarus; Rusland en aanpalende landen. Shimano verwacht hier een groei van het fietsgebruik en van de fietsproductie.

Reageer op dit artikel