nieuws

Krachtenbundeling Kona en Nissan in Grassroots 2008

algemeen

Krachtenbundeling Kona en Nissan in Grassroots 2008

MONACO – Kona Bike Co. en Nissan hebben een nieuw Racing sponsorschap programma aangekondigd om op locaal en regionaal niveau veelbelovende mountainbikers te ondersteunen.

MONACO – Kona Bike Co. en Nissan hebben een nieuw Racing sponsorschap programma aangekondigd om op locaal en regionaal niveau veelbelovende mountainbikers te ondersteunen.

De ondersteuning betreft materiaal (de nieuwste Racing bikes), team kits en support tijdens wedstrijden en speciale evenementen waar veelbelovende Grassroot teamleden meedingen in de cross-country, road, 4-cross, freeride en dirt jump disciplines.

“Kona is erop gebrand om toekomstige kampioenen te ontdekken”, zegt Marketing Manager Russell Carty. “We hebben een lange historie, maar kijken vooral naar de toekomst. In de mountainbike sport zien we een enorme toewijding bij de jongeren, en we hopen deze gedreven sporters een steuntje in de rug te kunnen geven.”

Potentiële Grassroot teamleden worden geselecteerd en gemanaged door locale Kona-dealers. Kona en Nissan verzorgen vervolgens een promopakket waarmee de rijder zich kan onderscheiden van de rest van het deelnemersveld. De locale Kona-dealer ziet zijn naam of logo terug op het gesponsorde materiaal.

Reageer op dit artikel