nieuws

Frank van den Eeden gaat Batavus verlaten

algemeen

Frank van den Eeden gaat Batavus verlaten

HEERENVEEN – Batavus is op zoek naar een nieuwe marketing manager. De huidige, Frank van den Eeden, heeft te kennen gegeven een eigen onderneming te starten.

HEERENVEEN – Batavus is op zoek naar een nieuwe marketing manager. De huidige, Frank van den Eeden, heeft te kennen gegeven een eigen onderneming te starten.

Drie jaar geleden trad Frank van den Eeden in dienst van Batavus als marketing manager. In die tijd is hij betrokken geweest bij onder andere de organisatie van de Batavus Fietsmaand, de lancering van Batavus op de Amerikaanse markt en de verkiezing van de Batavus Innovatiewedstrijd.

Recentelijk heeft hij voor zichzelf de knoop doorgehakt en besloten om per 1 februari aanstaande voor zichzelf te beginnen. “Het was mijn eigen keuze. Het ondernemen heeft weer gewonnen van de loondienst. Na drie jaar neem ik afscheid van een mooi merk,” aldus Van Eeden.

Reageer op dit artikel