nieuws

Een dikke voldoende voor Fast Rider

algemeen

Een dikke voldoende voor Fast Rider

BERGHEM – Klanten waarderen Hesling Products B.V. met een ruime 7,5. Dat blijkt uit een tevredenheids- en imago-onderzoek dat het bedrijf dit jaar onder haar klanten heeft gehouden. Hesling Products wordt beoordeeld als bekwaam, betrouwbaar, professioneel en vriendelijk. Maar men vindt het bedrijf in de communicatie te bescheiden.

BERGHEM – Klanten waarderen Hesling Products B.V. met een ruime 7,5. Dat blijkt uit een tevredenheids- en imago-onderzoek dat het bedrijf dit jaar onder haar klanten heeft gehouden. Hesling Products wordt beoordeeld als bekwaam, betrouwbaar, professioneel en vriendelijk. Maar men vindt het bedrijf in de communicatie te bescheiden. Als duidelijk verbeterpunt kwam uit het onderzoek naar voren ‘het communiceren van de eigen successen’.

Hesling Products hecht grote waarde aan de resultaten van het onderzoek vooral omdat de uitkomsten richting geven aan verbeteracties. “Met als doel een assortiment wat nog beter aansluit op de verwachtingen en nog meer tevreden klanten”,Walter van Herwijnen van Hesling Products. “Wij hechten grote waarde aan de mening van onze klanten. Niet vrijblijvend, maar omdat ze haar diensten en producten zo goed mogelijk wil afstemmen op de wensen van haar klanten. En natuurlijk omdat het altijd beter kan.”

Hesling Products is met het feit dat zoveel dealers de tijd genomen hebben om hun mening te geven. Om haar waardering voor de medewerking uit te spreken, worden er onder de deelnemende dealers Fast Rider pakketten verloot.

De eerste waardebon voor een Fast Rider pakket is inmiddels uitgereikt aan Fietswereld Vlassak uit Budel, inmiddels al weer ruim 10 jaar een zeer gewaardeerde klant van Hesling Products.

Op de foto reiken Ebru Yalçin en Lotte Gruijters de waardebon uit aan Toon en Gerke Vlassak: “We vinden het erg leuk dat juist deze klant het pakket gewonnen heeft; ze waren kritisch, maar beoordeelden het bedrijf uiteindelijk toch met een mooie 8.”

Reageer op dit artikel