nieuws

AGU-dealers uit hun dak bij Trijntje, Lee en Frans

algemeen

AGU-dealers uit hun dak bij Trijntje, Lee en Frans

ROTTERDAM – De eerste AGU Showbiz Party in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam was een groot succes. Circa 1400 dealers waren van de partij toen achtereenvolgens Trijntje Oosterhuis, Lee Towers en ‘uitsmijter’ Frans Bauer een optreden ten beste gaven.

ROTTERDAM – De eerste AGU Showbiz Party in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam was een groot succes. Circa 1400 dealers waren van de partij toen achtereenvolgens Trijntje Oosterhuis, Lee Towers en ‘uitsmijter’ Frans Bauer een optreden ten beste gaven.

Tijdens de huis-shows van AGU konden dealers tickets verdienen voor deze groots opgezette party, die volgens directeur Rolf Timmerman illustratief is voor een vernieuwde koers binnen AGU. "We proberen zo goed mogelijk ons best te doen en natuurlijk zijn er altijd dingen die verbeterd kunnen worden. Daar werken we continu aan.  Maar we moeten het wel samen met onze dealers doen en hun inzet willen we op deze manier waarderen."

De (voormalige) Van Nelle Fabriek was, volgens Peter van den Kommer, om twee redenen gekozen. "Het kan een grote mensenmassa hebben en het heeft een industrie-achtige sfeer die wel bij de fietsenbranche past. De vraag naar kaarten was groot. Er waren meer aanvragen dan we konden honoreren."

De spits werd afgebeten door Trijntje Oosterhuis, die misschien wel de beste artieste van de avond was. Met haar geweldige stem wisselde La Oosterhuis met ogenschijnlijk gemak vlotte nummers af met prachtige ballads. Na de eerste pauze kwam Lee Towers die, ondanks zijn leeftijd (60), met zijn kenmerkende stemgeluid moeiteloos de sfeer erin wist te krijgen.

Maar de grote meerderheid was duidelijk voor Frans Bauer gekomen en tijdens zijn optreden ging het spreekwoordelijke dak er af. Een vrolijke aaneenschakeling van hits maakte dat de AGU-dealers een deinende mensenmasse vormden, die dappers mee brulden met de liedjes die iedereen kent. En zo werd de eerste AGU Showbiz Party een swingende happening. Wellicht een start van een goede traditie.

Reageer op dit artikel