nieuws

Team Gebroeders Van den Brink wint Unigarant Kart Challenge

algemeen

Team Gebroeders Van den Brink wint Unigarant Kart Challenge

HUIZEN – Gisteravond heeft het team van Gebroeders van den Brink uit Eerbeek de Unigarant Kart Challenge 2007 gewonnen, de populaire kartcompetitie voor tweewielerdealers. Michel van den Brink was de snelste rijder uit het team en hij ontving uit handen van Jan Hennekam (algemeen directeur van Unigarant) en Tim Coronel (bekend van de tourwagenracerij) de hoofdprijs: een geheel verzorgde reis voor twee personen naar de Formule 1 Grand Prix in Monaco.

HUIZEN – Gisteravond heeft het team van Gebroeders van den Brink uit Eerbeek de Unigarant Kart Challenge 2007 gewonnen, de populaire kartcompetitie voor tweewielerdealers. Michel van den Brink was de  snelste rijder uit het team en hij ontving uit handen van Jan Hennekam (algemeen directeur van Unigarant) en Tim Coronel (bekend van de tourwagenracerij) de hoofdprijs: een geheel verzorgde reis voor twee personen naar de Formule 1 Grand Prix in Monaco.

In totaal namen 100 personen, verdeeld over 25 teams, deel aan de races op de Indoor Kartbaan Coronel Kartracing in Huizen. Teun Theunissen van Sanders Tweewielers (Groesbeek) werd tweede en Billy Paternoster van Fred Motoren (Rotterdam) eindigde op de derde plaats. Zij ontvingen een VIP-arrangement op circuit Zandvoort en een meet & greet met Tim en Tom Coronel.

Naast een sportieve strijd met collega’s uit de tweewielerbranche konden de deelnemers ook genieten van een warm en koud buffet. Dit jaar was gekozen voor een andere opzet van het evenement, omdat het de laatste Unigarant Kart Challenge was. Volgend jaar wil Unigarant een ander evenement voor relaties organiseren.

Op de foto overhandigt Jan Hennekam van Unigarant de hoofdprijs aan Michel van den Brink. Verder zijn vanaf links te zien: Tim Coronel (bekend van de tourwagenracerij), Teun Theunissen (tweede prijs) en Billy Paternoster (derde prijs).

Reageer op dit artikel