nieuws

SRAM acquireert Zipp

algemeen

SRAM acquireert Zipp

CHICAGO (USA) – SRAM Corporation heeft de overname van het Amerikaanse Zipp voltooid. De banken gingen, gezien de onzekere positie van de kapitaalmarkt, verrassend snel akkoord met de overname.

CHICAGO (USA) – SRAM Corporation heeft de overname van het Amerikaanse Zipp voltooid. De banken gingen, gezien de onzekere positie van de kapitaalmarkt, verrassend snel akkoord met de overname.

In beide organisaties vinden voorlopig geen veranderingen plaats. Het Zipp management blijft rapporteren aan general manager Andy Ording. Die rapporteert aan Stan Day, CEO SRAM. Deze zegt over de overname: “Zipp is een sterk bedrijf en een alom gerespecteerd merk. Tevens beschikt het over een geavanceerde technologie en een geweldige productielocatie.We zijn ervan overtuigd dat de twee bedrijven samen een uitstekende synergie opleveren met een groeiende range aan producten voor onze klanten tot gevolg.”

Reageer op dit artikel