nieuws

Heeft u de Tweewielerwinkel van het Jaar 2008?

algemeen

Heeft u de Tweewielerwinkel van het Jaar 2008?

DOETINCHEM – U heeft nog nog maar even de tijd om uw winkel in te schrijven voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2008. De inschrijftermijn sluit op 9 november aanstaande. Daarna loopt u serieus risico op een extra omzetplus van wel 20%. Vraag daarom vandaag nog het inschrijformulier aan of download het via Tweewieler.nl.

DOETINCHEM – U heeft nog nog maar even de tijd om uw winkel in te schrijven voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2008. De inschrijftermijn sluit op 9 november aanstaande. Daarna loopt u serieus risico op een extra omzetplus van wel 20%. Vraag daarom vandaag nog het inschrijformulier aan of download het via Tweewieler.nl.

Het aftellen is begonnen!
De jury draait al warm om de inschrijformulieren te beoordelen en daaruit een eerste selectie te maken voor de elfde achtereenvolgende  verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar. "Die zal voor de genomineerde bedrijven vast en zeker gaan leiden tot veel free publicity en extra omzet. Behalve dat geeft het ook een extra impuls voor de medewerkers en het dwingt jezelf als ondernemer om nog een kritisch naar je eigen winkel te kijken," zegt Arnauld Hackmann, hoofdredacteur van het vakblad Tweewieler. "Dat hoor ik steeds van ondernemers die mee gedaan hebben en goede herinneringen hebben aan hun deelname. En dan gaat het niet alleen om winkeliers die gewonnen hebben, ook genomineerde bedrijven hebben gewoon veel baat bij de deelname aan een vakwedstrijd als deze."

Snel inschrijven
Ondernemers die de boot niet willen missen doen er verstandig aan zo snel mogelijk in te schrijven. Zorg voor een goede onderbouwing van uw deelname (bent u tekstueel niet sterk, laat een ander er dan even naar kijken) en zorg voor duidelijke foto’s, die recht doen aan de uitstraling van de winkel (huur desnoods een fotograaf in). De eerste klap is de spreekwoordelijke daalder waard.
Zoals bekend heeft de ANWB via de website ook een ledenpeiling gehouden. Daaruit rol binnenkort een lijst met meestgenoemde ondernemers. De redactie van Tweewieler nodigt de bedrijven die vaak genomend zijn, maar zich nog niet ingeschreven hebben, uit alsnog deel te nemen.
MAAR WAAROM EEN VOORDRACHT VAN DE ANWB AFWACHTEN? NEEM HET HEFT ZELF IN HANDEN EN SCHRIJF UW WINKEL IN, NU HET NOG KAN.

Klik hier voor alle informatie over de Tweewielerwinkelwinkel van het Jaar 2008.

Reageer op dit artikel