nieuws

‘Dealers moeten ophouden Sparta zwart te maken

algemeen

ZWANENBURG – De Loekie-fietsen die deze week in de MAKRO-folder worden aangeboden, zijn afkomstig van dealer Ron de Vos uit Zwanenburg. Dat heeft hij vandaag in een reactie op de weblog van Ron Haker toegegeven. “Maar ik heb die fietsen al anderhalf jaar in huis. Het gaat om bijna allemaal 2006-modellen. Sparta wist hier niets van af. Dealers moeten ophouden Sparta zwart te maken”, aldus Ron de Vos.

ZWANENBURG – De Loekie-fietsen die deze week in de MAKRO-folder worden aangeboden, zijn afkomstig van dealer Ron de Vos uit Zwanenburg. Dat heeft hij vandaag in een reactie op de weblog van Ron Haker toegegeven. “Maar ik heb die fietsen al anderhalf jaar in huis. Het gaat om bijna allemaal 2006-modellen. Sparta wist hier niets van af. Dealers moeten ophouden Sparta zwart te maken”, aldus Ron de Vos.

De Vos vindt de reacties van dealers op de weblog van Ron Haker erg kinderachtig: “Ik neem de hele schuld op mij. Alhoewel ik ze niet rechtstreeks aan de MAKRO geleverd heb. Ik heb de fietsen aan een fietsenmaker geleverd en die heeft ze doorgeleverd aan de MAKRO.” Hij vindt het niet eerlijk dat dealers nu alle schuld bij Sparta neerleggen: “Ik ben toch vrij om met die fietsen te doen wat ik wil? Dat de fietsen nu bij de MAKRO zijn terechtgekomen, daar kan Sparta niets aan doen. Ook niet aan het feit dat de fietsen in een doos worden verkocht. De MAKRO is een groothandel en die mag dat. Dus ook daartegen kan Sparta geen juridische stappen ondernemen.”

Reageer op dit artikel